banner
Dom » Proizvod » Oprema za dehidraciju česna
Kategorija proizvoda

Oprema za dehidraciju česna

 • Rezač češnjaka
  Rezač češnjaka
  Rezač češnjaka, uglavnom napravljen od nehrđajućeg čelika, konfiguracija je razumno, ali također prema potrebama gosti prijatelj dizajn, češnjak je najbolji izbor za obradu proizvođača.
  Read More
 • Mašina za rezanje lignja
  Mašina za rezanje lignja
  Mašina za rezanje lignja napravljena od nerđajućeg čelika, savršen dizajn izrade, kompanija je uvek pratila poslovnu filozofiju zasnovanu na integritetu, kvalitetu i jeftini.
  Read More
 • Mašina za sušenje česna
  Mašina za sušenje česna
  Mašina za sušenje česna, izrađena od materijala od nerđajućeg čelika, pećnica 18 metara × 3 metra × 3,5 metara može se prilagoditi potrebama, kotao se može koristiti (grijanje, ugalj, električno grijanje).
  Read More
 • Sušač za lice
  Sušač za lice
  Sušač za lice, područje sušenja, pritisak vjetra, zapremina vazduha, temperatura sušenja, brzina se može prilagoditi kako bi zadovoljila karakteristike luka i zahtjeve kvaliteta.
  Read More
 • Voća i povrća dehidracije opreme
  Voća i povrća dehidracije opreme
  Voća i povrća dehidracije opreme, sa Jake pertinence, praktičnosti, energetsku učinkovitost, široko koristi u različitim vrstama regionalne i sezonske povrće, dehidracije voća, kao što su: češnjak, bundeva, konjac, bijela rotkva, Jam, izdanci bambusa i...
  Read More
 • Voća i povrća rezanje stroj
  Voća i povrća rezanje stroj
  Voća i povrća rezanje stroj, predobradu voća i povrća dehidracije proizvodna linija opreme je niz voća i povrća prije uzimanja niz čišćenje, izbor, vjetar izbora, blanširanja sterilizacija, hlađenje i druge serije , automatizirana proizvodna tehnologija,...
  Read More
 • Mašina za sušenje voća i povrća
  Mašina za sušenje voća i povrća
  Mašina za sušenje voća i povrća, u skladu sa postrojenjem za preradu hrane dobre operativne specifikacije za projektovanje i proizvodnju, proizvod je od nerđajućeg čelika, u skladu sa standardima izvoza hrane, kompaktnom strukturom, malim otiscima,...
  Read More
Mi smo jedan od najprofesionalnijih proizvođača opreme za dehidraciju lisnata u Kini. Molim vas, slobodno uvozite visokokvalitetnu opremu za dehidraciju luka na prodaju ovdje i provjerite cijenu kod nas.