banner
Dom » Proizvod » Linija za proizvodnju luka od luka
Kategorija proizvoda

Linija za proizvodnju luka od luka

 • Mašina za piling mašina od nehrđajućeg čelika
  Mašina za piling mašina od nehrđajućeg čelika
  Mašina za piling čelika od nehrđajućeg čelika, od nerđajućeg čelika, savršena konstrukcija može se podijeliti na 200kg-0.5T-1T-2T-3T opremu za obradu konfiguracije.
  Read More
 • Piling stroj velikog kapaciteta češnjak
  Piling stroj velikog kapaciteta češnjak
  Velikog kapaciteta češnjak piling stroj, izrađene od inoxa, savršen dizajn posao dobro, može se podijeliti na male 200 kg-0.5T-1T-2T-3T konfiguracija oprema za preradu.
  Read More
 • Mašina za skidanje luka
  Mašina za skidanje luka
  Mašina za piling česmi uglavnom je napravljena od nerđajućeg čelika, proizvod ima razne modele, izuzetan izgled uređaja, unutrašnja struktura je kompaktna, mali otisak i jednostavan za korištenje.
  Read More
 • Automatska mašina za lice
  Automatska mašina za lice
  Automatska mašina za luk, upotreba specijalno dizajniranog pilinga, postupak pilinga, lupak česna u potpunosti bez tvrdoće uloge pilinga trenja, kako bi se osigurala integritet prerađenog materijala, svežine i bez zagađenja.
  Read More
 • Velika linija za proizvodnju čaena
  Velika linija za proizvodnju čaena
  Velika linija za proizvodnju belog luka, sa automatskom funkcijom pilinga papira, uz uštedu energije, visokim prinosom i visokom efikasnošću, lako se čisti.
  Read More
 • Mali češnjak proizvodna linija
  Mali češnjak proizvodna linija
  Mali češnjak proizvodna linija, prerađene proizvode dobre kvalitete bez oštećenja, piling od 95% ili više. Istovremeno s ušteda energije, visok prinos i visoke učinkovitosti, jednostavno to čist mogućnosti.
  Read More
 • Kemijska češnjak piling stroj
  Kemijska češnjak piling stroj
  Kemijska češnjak piling stroj, namočite vodom da se izbjegne zagađenje. Visoka učinkovitost može se prilagoditi prema dizajnu kupca potražnje.
  Read More
Mi smo jedan od najprofesionalnijih proizvođača linija za proizvodnju luka od pirinča u Kini. Molimo vas da slobodno uvezete visokokvalitetnu liniju za proizvodnju luka od riževa ovde i proverite cijenu kod nas.