banner
Dom » Znanje » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Upoznat je sa karakteristikama sornika s česnom

- Feb 05, 2018 -

Verujem da ima puno prijatelja koji su ljubitelji web stranice naše kompanije, jer će se web stranica kompanije redovno ažurirati na sarajevima s belim lukom, splitom česnom i drugim znanjima vezanim za opremu. Ovo znanje vam može efikasno pomoći da razumete opremu koja je vezana za česen, kako biste pomogli u praćenju. Danas ćemo razumeti karakteristike mašine za sortiranje.

1, Mašina za sortiranje česme usvojila je posebno dizajniranu piling princip, postupak pilinga, beli luk nije u potpunosti kroz oštricu i tvrdoće trenja, može osigurati integritet preradjenog materijala, svežine i bez zagađenja.

2, mašina za sortiranje ima sušenje, konzistentno upravljanje peeling automatizacijom i praktičnu, uštedu energije, malu veličinu, visoku efikasnost proizvodnje, lako održavanje i čišćenje, karakteristike niske stope kvara.

3, mašina za sortiranje sa automatskom regulacijom temperature i automatskim vodičem, separacija česna od lignja od česna, proizvod ispunjava zdravstvene standarde, česen nije lako oštetiti zbog prednosti višednevnog skladištenja.

4, u isto vreme sa automatskim uređajem za sušenje i automatskim uređajem za hranjenje, jednostavan za rukovanje.

5, beli luk, bez obzira na veličinu čestica može se piling zajedno, automatsko razdvajanje bijelog luknjaka, proizvod zadovoljava zdravstvene standarde.

6, koji podržavaju proizvodnu liniju na jednom mestu ili se mogu koristiti sami.

7, beli luk nije oštećen, jer se za mnoge dane skladišti prednosti ljuštenog česna, istog efekta i veštačkog kore.

8, proizvodnja će biti posledica sezone, porekla, sorti belog luka i kvalitetnog roda. Kapacitet od oko: 40-300 kg / sat više modela, sa stopom od više od 98%.

9, koristeći vazdušne kompresore kao izvor energije, mašina za piling sa stvarnim vazdušnim pritiskom i protokom koji odgovara vazdušnom kompresoru.

10, mašina za sortiranje postrojenja za preradu česna i restorana, hotela, lokalnih tržišta i drugih mesta sa slatkovodnim prilikama.

11, mašina za sortiranje može uzeti manje od 4 cm crvenog luka.

Mašina za sortiranje čajeva je potpuno automatizovana oprema, umesto rada za sve koji donose mnogo pogodnosti, a sa mašinom kako bi se osiguralo da se beli luk ne ošteti, štedi vrijeme i struju, visoka efikasnost, performanse mašine retko ne uspevaju, i lako se čisti i popravi, a bez zagađenja, u skladu sa zdravstvenim standardima, predstavlja neku vrstu mašine za uštedu energije.