banner
Dom » Znanje » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Metoda sortiranja mašina za sortiranje luka uvedena je razlika

- Feb 05, 2018 -

Opšta visokokvalitetna mašina za sortiranje luka ima humaniji dizajn sortiranja, korištenje lanaca i Akira tip je najpopularnija dva!

Mašina za sortiranje čaura koristeći lanac i razliku tipa Akira je sljedeća:


Prvi je upotreba lanca efekta mašina za sortiranje luka: mašina za sortiranje lanaca je takođe vibrirajući ekran, vibracioni ekran i Akira sito skoro istu ulogu, igraju se vibracije luka i vina odvojene od uloge prenosa nazad.

Pored lijevačkog vibracionog lima, postoje i jedan ili dva ekrana lanca propuštanja zemljišta, beli luk i tlo ponovo kroz razbijeno odvajanje tla, iskopan od česna će pasti na površinu neće biti sahranjen u tlu, to je lako podigao je sve uputstvo, što neće rezultirati procesom sakupljanja belog luka kako bi se smanjila proizvodnja.

Kombajn lanca iskopao je zemljište, zemljište od mašina za kopanje lopatica da bi se iskopalo da bude mnogo manji.

Prati Akihide efekat belog luka: treset sito sorter samo sa tresačem, ne može odvojiti tlo i česen čist, iskopati grudve, beli luk koji se lako odvodi i zakopava u tlu.

Propušteni lančani ekran za sortiranje lanca je ključna komponenta petlje, rotirajući posao u poslu, potrebna je otpornost na habanje, deformacija ne izduženja, pa se kvalitet lanca sita vrši kontrola kvalitete kombajna.

Mrežni format mrežnog platna i kroz format, odvojeni ekran lanca je mala mreža sastavljena od lanca, struktura je stabilna, mali beli luk ne može da propušta, ali čak i habanje rupa postaje veće, što rezultira rastom lanca, potrebno je podešavanje kaskade ; lanac kroz mrežu, veća mreža, beli luk može lako da odleti kako bi sahranio zemlju. Lančani ekran je poseban ekran lanca za oblikovanje lanca, lanac sa strukturom vratila, neće se istegnuti, nije lako nositi, podešavanje je relativno jednostavno, a dva vijka ga čvrsto drže. Prilikom rada na uticaj vibracija je mali, ne dozvoljava vozaču sornika od luka osećaj vrtoglavice, uticaj na mašinu za sortiranje je mali.

Svako ko kupuje kombajn za česme, osoblje prodaje će vam trebati za tu vrstu proizvoda, da li je lanac ili Akira prikazan