banner
Dom » Znanje » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Ugradnja i podešavanje transportnog traka mašine za sortiranje

- Feb 05, 2018 -

Mašina za sortiranje belog traka je veoma važna, stoga je potrebno savladati instalaciju i podešavanje metode prenosa kaiševa, samo ispravna ugradnja i podešavanje opreme kako bi se osigurala svaki kvalitet rada, također može smanjiti vjerovatnoću otkaza opreme, što može efikasno produžite životni vek mašine.

Koraci za ugradnju transportnog traka mašine za sortiranje belog luka:

1. Navrtka za podešavanje rotacije treba minimizirati sa rastojanja između pokretne ose i aktivne ose.

2. Proverite smer vožnje kaišu i stavite pojas u ležište u pravom smeru.

3, podesite maticu za podešavanje sa obe strane ležišta, tako da je zatezanje pojasa umereno. Stavite remen u sredinu ležišta.

Podešavanje transportnog traka mašine za sortiranje belog luka:

1, podesite jačinu kaiša na umerenu, stavite ga na mašinu i posmatrajte rad kože.

2. Ako je pojas u sredini ležišta, on pripada normalnom stanju i nema potrebe za podešavanjem.

3, ako je pas levo, može se podesiti na sledeći način:

Levi remen se može "zategnuti" i potrebno je postepeno podešavati. Bočno podešavanje i posmatranje dok se pojas ne vrati u središnju poziciju. Ako se utvrdi da je podešavajuća navrtka veoma jaka, nemojte ga podesiti. (konkretno uvođenje mašine Jintai "odabir zdravog čišćenja mašina za sortiranje luka")

Pojas desno od "borova" treba postepeno prilagođavati. Bočno podešavanje i posmatranje dok se pojas ne vrati u središnju poziciju.

Ako je odstupanje relativno veliko, lagano je podešavanje teško povratiti, a desni pojas može se brzo prilagoditi. Ako pojas ima trenje sa bočnom pregradom, odmah ga proverite.