banner
Dom » Znanje » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Prvi rad potapače od belog luka treba da obrati pažnju na detalje

- Feb 05, 2018 -

Kao što to sugeriše, čepić se koristi za podelu luka proizvoda poljoprivredne mehanizacije, ali i većinom poljoprivrednika koji su voleli proizvod, poljoprivredni kadrovi samo koristeći podmrežu za česen obraćaju pažnju na neke neophodne detalje kako bi se efektivno Smanjite stopu neuspjeha proizvoda kako biste osigurali kvalitet rada splitera i osigurali normalan rad splitera. Zbog toga, cepač za luk može raditi lakše da bi poljoprivredni spliter posmatrao sledeće tri tačke upotrebe.

Pažnja na detalje Prvo, prva operacija mašine za podelu slatkog creva, prvo treba da proverite da li su pričvršćivači zategnuti, rotacioni deo nije fleksibilan, ležaje nije mazivo. Mašine za česme treba postaviti na glatku površinu. Nakon pokretanja motora, rotor treba okrenuti u istom pravcu koji je naznačen na uređaju. Prvo idi nekoliko minuta da se uveri da li postoji neuobičajen šum, mehanizam za lice funkcioniše ispravno, pre nego što se ravnomerno ishranjuje beli luk.

Obratite pažnju na detalje Drugo, kada se beli luk jednako skladišti, odgovarajuća količina ne može sadržavati gvožđe, kamenje i ostalo otpatke, u slučaju slomljenog pirinča i belog luka izazvalo mehaničku neuspjeh. Kada je beli luk prekriven sitnim sitnim sitom, samo otvorite prekidač za usta pirinča. Prema veličini luka odaberi odgovarajući ekran. Povećan je beli luk u luku, motor se može pomeriti dole, kako bi napunili pojas ventilatora, povećati količinu kose.

Pažnja prema detaljima Treće, operacija, ljudi ne stoje na strani pogonskog pojasa, kako ne bi bili povređeni. Koristiti u određenom vremenskom periodu, spreman za čuvanje iverice, treba da bude njen izgled prašine, prljavštine i unutrašnjih ostataka zrna i drugih ostataka uklonjenih, pojas i uklonjeni. Koristite dizel za čišćenje svih delova ležajeva, sušenje i širenje maslaca. Podmazivanje poklopca treba staviti u suvo skladište, kako bi se izbeglo sunce i kiša. Treba osigurati da dijelovi i ležajevi prenose dovoljno maziva i redovno se čiste i zamenjuju.

Metoda raspoređivanja česmi na česmu:

Mašina za cepanje česmi u novom tvorničkom motoru i svi pokretni dijelovi nisu u potpunosti uključeni. Zbog trkačkih delova i dalje postoje oznake obrade. Koriste se bez habanja i habanja, čineći površinu trenja ozbiljno habanje i habanje, skraćuje vijek trajanja motora i drugih dijelova. Prije preloma, spliter se prvo napunio ulje i benzin. Pričvrstite sve fiksne delove kako biste osigurali da je tehnički status netaknut. Pokrenite motor, pustite da motor radi na maloj brzini 10 minuta, poveća gas, a zatim pokrenete 10 minuta, a zatim učinite da motor dostigne maksimalnu brzinu 10 minuta, smanjite brzinu motora kako biste uključili nož i postepeno stizali maksimalna brzina 30 minuta.