banner
Dom » Znanje » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Koja je upotreba mašine za sortiranje slatkiša?

- Feb 05, 2018 -

Česen bogat hranljivom vrednošću, bez obzira da li je začini ili medicinski, ima određeni status, tako da se njegova potražnja postepeno povećava, ali zbog uticaja geoloških i faktora životne sredine veličina česna od belog luka ima prednosti i mane ukupnog , zbog različitog kvaliteta bijelog luka. Cena nije ista, tako da je potrebno sortirati beli luk, a proizvodnja mašine za sortiranje luka može biti dobro rješenje za ovaj problem, zatim korištenje mašine za sortiranje česna. Šta su značaj?

U prošlosti su radnici ponovo pregledali sirovine za ocenjivanje luka. Veličina luka je podeljena, a dobitak je bio vrlo dobar. Prema statistici tržišta, ocenjivanje belog luka može dobiti 20% više profita nego ranije. Radnici u fabrici za filtriranje belog luka predstavljaju jednostavan ručni rad, korištenje jednostavne klasifikacije na tržišnoj ploči, što je jednostavna particija, prema veličini veličine sortiranja česna, sorter od belog luka Sastoji se od šest, svaka latica prstenom, svaki prsten različitih prečnika, svaka veličina luka može odgovarati jednoj prstenskoj rupi, tako da će radnici kontrolisati veličinu prstena i njihovo sopstveno iskustvo u klasifikaciji i skriningu belog luka, pri čemu svaki radnik pregleda samo jednu veličina belog luka kroz timski rad bi mogla da odvoji različite veličine luka, kroz vizuelnu inspekciju radnika uz pomoć sokova od belog luka značajno će poboljšati sortiranje česna Efikasnost, ovaj pregled još uvijek ima mnogo nedostataka, još uvijek postoje neke specifikacije iz skrininga za lice, radnici su toliko umorni jedan dan je vrlo teško, najvažnije je postojanje stepena greške, za neka velika izvozna preduzeća, ovaj fenomen nije dozvoljeno da se pojavi.

Iako je ručno sortiranje belog luka jednostavno, ali treba da se sortira napred i nazad, proces rada će imati dodatnu potrošnju, tako da je relativno gledano, nije tako lako, u sukobu sa toliko bijelog luka, u društvu ima mnogo nakon jednostavnog restrukturiranja izrađen od belog luka Odabir mašine, klasifikacija luka odlučno postaje najveći problem u industriji luka, naporna radna snaga, tako polako se dobija ideja sortiranja mašina, ova jednostavna mašina za sortiranje čestica štedljiva u radu od pokrajine, njegova struktura je kao u našem životu, Mašina za pranje bubnja ima mnogo okruglih rupa na svom unutrašnjem zidu za hodanje. Prema stvarnim potrebama, može se odrediti prečnik okruglog rupa. Kada se radi, beli luk se ulijeva sa jednog kraja. Dok se bubanj rotira, beli luk takođe pada iz odgovarajuće okrugle rupe Going, kako bi se postigli zahtevi za sortiranje česna.