banner
Dom » Znanje » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Koji je proces rada lišćara za luk

- Feb 05, 2018 -

Često često vidimo posudu za belog luka u kultivaciji belog luka, ali rijetko pronalaze farmera na česmu da rade na terenu. To je zato što uređaj ima visok stepen autonomije, operacija je veoma zgodna. Koji je proces rada uređaja?

Sajam čaura sa tehnologijom na zahtev, prema razmaku između redova i gnezda, prvo koristi konusno otvore za pritisak pećine u obliku određene veličine konusne rupe u obliku rupa, a odabrani karanfilići od karlice mogu se slobodno spustiti kroz meridijan, u ulogu konične spirale vodiceva cev Pod zemljom u koren belog luka prema donjim zubima, upadajte u rupice u otvoru konusa bez naginjanja, sijalica u konusu pritiska za hod i spliter mora biti sinhronizovan, lupak za beli luk slobodno pada kroz kosi vodicevu vodicu Vreme zaostajanja, da bi se beli luk upravo ušao u rupu. Konusna spiralna cijev vodilica epruveta zid gladak unutrašnji prečnik rupa od maksimalne veličine karanfila 10mm kako bi se česen oslobodio pod efektom konusnog spiralna vodilica cevčice ukorenjenog u zubima okrenutim prema dolje, a ne u kockanju. (Veličina konične spiralne vodilice: promjer koničnog vodiča cevi 50mm, prečnik konusa 900mm, visina kruga 1500mm)

Sajam čajnika sa tehnologijom po zahtevu i koničnom spiralnom vodilicom, veličina rupe rupa za konus kako bi se osjetila da se česmi u tlu ne nagnu nagore, veličina šipke vodilice spirale određuje veličinu lupine srebra u tlu prema gore . Veličina konstrukcije i težina karanfila česna su oko jedne trećine ukupne dužine korena korena. Što je brža brzina pada i brža brzina centrifugiranja karanfila u koiničnoj spiralni vodičnoj cevi, veća je brzina naglog česna u zemljištu.

Zbog toga, odgovarajuća promena i povećanje veličine koničnog spiralnog vodiča cijevi strukture, kako bi se osiguralo da česen pupoljci povećavaju brzinu uzvišenih pupoljaka, možete također napraviti karanfilić na katapultu za lice kako biste povećali beli luk u spiralnom vodilu konusa Brzina pada cevi i brzina centrifugiranja, povećavajući brzinu lupetina česnih u tlu. Nakon izvesnog proračunavanja, veličina modela konične spiralne vodilice može da se promeni, a strukturna veličina konusne spiralne vodilice može se efikasno smanjiti, tako da se veličina konstrukcije bušilice od luka čine konstrukcijom kompaktnijom i razumljivijom funkcije su savršenije i upotreba je pogodnija. Sada se preporučuje neprevučeni model spiralne epruvete sa cijevnim vodilicama Model eksperimenta Veličina: Konična spiralna vodilica može biti dizajnirana za unutrašnji prečnik od 50mm, cevasti zid gladak i glatki, prečnik konusa 800mm, visina prstena 1500mm, broj krugova 1,25 ili 1,5 krug , tako da količina lupine česna u tlu u porastu broj pupoljaka može biti veći od 80% do 90% ili više, u suštini kako bi se zadovoljila zasada čaura zasićenih u usne.