banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Metode proizvodnje crnog luka

- Feb 05, 2018 -

Sa svežim sirovim lukom, koža na visokoj temperaturi i vlažnosti u fermentaciji rezervoara od 60 do 90 dana.

Neko kod kuće, kako slijedi:

Očistite kožu sa svežim belim lukom u štedljivom kuhinjskom štediljku, prebacite u izolaciju postavljenu 10 do 15 dana.

Drugi način:

1, ceo neutrenjeni beli luk u čistom kontejneru. Kontejner može biti sve, sve dok je siguran i otporan na temperaturu, i trebalo bi da bude dovoljno veliki da sadrži cijeli beli luk.

2, folija za koverte outsourcing kontejnera. Zapečite ga čvrsto moguće kako biste sprečili bilo kakav unos zagađivača i sprečavali prevelik broj luka.

3, zavijeni kontejner u pećnici, postavljen na 60 stepeni Celzijusa. Takođe možete koristiti i set pirinča u izolacionom stanju (ustvari, samo neki od rižinih šporeta u zemlji mogu se držati na 60 stepeni Celzijusa) ili koristiti drugo držati termostatsku mašinu. Samo obavezno držite temperaturu između 55 i 65 stepeni Celzijusa i neće se automatski isključiti.

4, tako da je beli luk u fermentaciji kontejnera 40 dana. Fermentiran na 10 dana da jede, da biste dobili najbolje rezultate, trebalo bi da sačekate 40 dana. Do tada, karanfil će postati tamna boja, malo mekana i slatka.

Savjeti: Molimo vas da koristite punu, punu belog luka, neutrenog, a ne membrane. Pošto je fermentacija veoma zahtjevna za kvalitet luka, najbolje je da ga fermentišem sa najboljim lukom koji možete pronaći.

Izolacija 40 dana ne samo za električnu energiju, već i najkritičnije je da obratite pažnju na sigurnost, nemojte stavljati zapaljive proizvode u blizini pećnice.

Najbolji kontejner sa staklom ili keramikom, nemojte koristiti plastiku ili crni beli luk može mirisati, hemijski sastav plastike može ući u crni beli luk.