banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Sakupljači česmi koji rade u različitim okruženjima su isti

- Feb 05, 2018 -

Kombajn za česme može završiti seriju agronomskih veza kao što su kopanje, zemlja, prevoz, završna obrada, rezanje stabala, sakupljanje, tranzit i tako dalje. To je proizvod koji favorizuju poljoprivrednici. Većina korisnika će imati kombajn za česme kada koristi kombajner. U različitim okruženjima, metod rada je isto pitanje, osoblje kompanije da organizuje relevantni sadržaj o ovom pitanju, verujem da čitajući sljedeći sadržaj možemo riješiti problem.

Rad vetrovitog vremena: raditi u vetrovitom vremenu Kombajn za česme ne putuje na vjetar kako bi spriječio da kombajn čelika ne može ispravno raditi; Institucije zrna za vjetar na vjetrenoj strani kose treba malo podesiti, podvlačenje za podešavanje dovoda vazduha, svrha je smanjenje gubitka čistog zraka i poboljšanje kvaliteta čiste hrane.

Operacija nagiba: pokušajte da izbegnete operacije vožnje sa nagibom; uzgoj biljke u dužem rastojanju, sito treba podići na zadnjoj strani, odabrati veće sito, otvore za ulaz treba smanjiti kako bi smanjili gubitke hrane; žetva uzbrdo uzbrdo, ne morate da se prilagođavate; nizbrdo na žetvu na daljinu, sito treba smanjiti sa zadnje strane.

Vlaga u vlažnom polju: Nizak lagan kombajn čađi, uređaj za putovanja kombajnom za česme bi trebalo pretvoriti u gajkaču ili polu-prateći, kako bi sakupljali usjeve u vremenu; Dubina blata je veća, jedinica za povećanje širine zglobnog točkića kako bi poboljšala sposobnost sprečavanja klizanja i povećala površinu zemlje kako bi se sprečilo poremećaj mašine.

Kako obavljati svoje dnevno podmazivanje rada podmazivanjem?

Na zaglavlju noževa, konvejernih lanaca i gnječevog dijela lanca kontejnera, tlačne trake i trave za trave svakih 2-3 sata plus maziva, podmazivanje kombajna sa česnom treba obratiti pažnju na vrijeme. Za dopunu rotirajućeg dela kombajna, zaključajte kočnicu kako biste sprečili nesreće. Svakodnevno pomiježite korov i pepeo. Mastiti svakih 200 sati sa pištoljem za mast. Prilikom punjenja maslacem, mora se stisnuti dok se ne pojavi sveže puter (potpuno uklanjanje originalnog masla). Svakih 1000 sati da proverite habanje obrtnog kola. U zavisnosti od okruženja, kombajn radi različito u zavisnosti od vašeg okruženja.

Pored toga, potpuno automatizovani proizvođači čelika se rade svakodnevno nakon završetka blagovremenog čišćenja vazdušnog filtera, uklanjaju sunđer, opere čistom vodom i osuše, dodaju malo ulja, stisnu suvo, prenose bez održavanja u roku od 2 godine, 2 godine nakon zamene ulja za prenosnike