banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Planer mora da se koristi u odgovarajućem okruženju

- Feb 05, 2018 -

1, temperatura

Česen preferira hladne životne uslove, rast odgovarajuće temperature je 12 ~ 25 ℃. Čokoladni kaljenik minimalne temperature od 3 ~ 5 ℃, brkoveći brže od 12 ℃, 20 ℃ je optimalna temperatura za klijavost. Optimalna temperatura rašljavanja je 14 ~ 20 ℃, sadnica ima 4 ~ 5 listova, temperatura je iznad ~ 16 ℃, prikladna temperatura je 15 ~ 20 ℃, prikladna temperatura je 20 ~ 25 ℃, ako je temperatura prevelika, sijalica prestane da raste i odlazi na spavanje.

Beli luk je takođe zeleni tip tela. Općenito klijavost luka do stadijuma sjemenja, u slučaju niskih temperatura 0 ~ 4 ℃, nakon 30 do 40 dana kroz fazu vernalizacije.

2, svetlo

Beli luk je dugogodišnja biljka, u 12 sati sunčevog zračenja i 15 ~ 20 ℃ temperature, gornji deo pupolja na stabljici koji se okreće brzoj sidriranju cvetnog pupoljka.

Razvoj luka, pored temperature, svetlosnih efekata, ali i sa nutritivnim uslovima. Kao što je vrsta latice previše mala, neplodno zemljište, zakasnuto, gustina je prevelika, neadekvatna voda, itd., Verovatno će se formirati bez mahovitog luka ili bijelog luka. Pored toga, za formiranje glava glava potrebno je dugo sunce. Pod kratkim suncem, uobičajene sorte razlikuju samo nove listove i ne mogu oblikovati sijalice. Međutim, postoje i preokretne varijante zahteva svetlosnog ciklusa nisu striktne.

3, vlaga

Lišće od luka je ekološki tip otporan na suše, ali koren u plitko tlo, sposobnost apsorpcije vode je slaba, pa rano vegetativni rast, zemljište treba održavati vlažno, kako bi se sprečilo preterano sušenje tla. Naročito u izvorima elongacije i izbuljnih sijalica, treba održati tla u vlažnom stanju, kako bi se sprečilo previše sušenje tla. Naročito u izduženju sijalica i izbušenim sijalicama, zahtijevaju više vode, zahtijevaju često čuvanje tla. Za kasne sijalice, zalivanje treba kontrolisati kako bi se smanjila vlaga u tlu, kako bi se promovisalo sazrevanje sijalice i poboljšala stabilnost skladištenja, kako bi se izbjegla visoka temperatura i vlažnost, hipoksija uzrokovana lijevim vratima (pseudostem baza), česnom kožom crnom, na taj način smanjiti kvaliteta.

4, ishrana tla

Seljačica za sadnju belog luka, vrsta tla nije stroga, ali su slabi koreni, bogati humusom i plodnim jorganom, najbolji. Loose aeracija, zadržavanje vode i drenaža jakog tla, pogodan za rast i razvoj sijalice, veliki i uredan beli luk, dobar kvalitet, visok prinos. Peščana zemlja kultivacija začinjeni beli luk, loose teksture, skladištenje netolerancije. Odgovarajući pH tla je pH6 ~ 7, perkidni krajevi postaju deblji, za zaustavljanje rasta, pre-alkalne vrste se lako gniježu, male glave i jedna detelina povećavaju, smanjuju proizvodnju.

Kada koristimo beli lignje sjemenke, potpuno automatsko sjemeće sjemenke sjemenskih seljaka moraju razumjeti gornja četiri zahtijeva okoline za sadnju, u najvećoj mjeri za česen da stvori ovo okruženje, nadam se da će vaše sjeme od luka biti daleko duže