banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Procenat kupovine i održavanja lignje

- Feb 05, 2018 -

Sajam čorik se koristi u bazi za zasada luka. Veoma je česta oprema, kad god se završi žetva česna, sve dok je vremensko okruženje, potrebno je da koristite ovu opremu za novu radnju za sakupljanje luka. Tako sveobuhvatno razumevanje ovog uređaja može vam pomoći da je bolje iskoristite

Prvo, kupovinu sjemena česna

1. Sprovoditi detaljnu istragu o specifičnim poljoprivrednim uslovima u tom području, na primjer, područje rada, topografiju polja, dubinu sejanja, teksturu zemlje i suvim i vlažnim uslovima. Pored toga, trebalo bi da sijemo sorte usjeva, setvu i druge agronomske zahtjeve kao izbor referentnih indikatora, uzimajući u obzir sve gorenavedene faktore, a zatim odlučiti da kupimo pravu vrstu sjeme.

2, odaberite model za određivanje kvaliteta planera

Bezbednost prvo, izbor sejalice zavisi od svoje izložene opreme, lanca i drugih komponenti za pouzdan zaštitni uređaj. Proverite osnovne specifikacije mašine da biste videli disk otvarača, osovinu za seme, vratilo đubriva i druge delove, može biti fleksibilan rad; vidi da li nosač može izdržati određeni teret; da vidimo da li postoje veštačke radne anti-skid pedale i ograda protiv pada; Da li postoji sigurnosni znak na trupu trupa? Iz spoljašnje strane pogledati unutra, izgled mašine bi trebao biti uredan i netaknut, bez oštrih ivica i uglova, obrezivanje, ulje i drugi problemi; prajmer mora biti obložen premazom.

Drugo, održavanje česmića

1, mašina sa hlađenjem vazduhom ne može koristiti vodu za hlađenje. Neki vozači smatraju da je temperatura mašine za hlađenje vazduha visoka, zabrinuta zbog oštećenja mašine, uz pomoć vode koja bi se mogla ohladiti. Zapravo, na vrlo pogrešan način iznenada se ohladiti vodom, iznenada smanjiti cilindričnu oblogu, lako je izvući cilindar, razbijene prstenje, pa čak i slomljenu gumu za cilindar.

2, redovno održavanje. Neki eksperti misle da je nekoliko dana da se uključi u održavanje na liniji, u stvari, proces habanja je vremenski, isti održavanje klase.

3, obratite pažnju na kvalitet goriva i maziva. Kvalitet goriva je slab, ne samo da je dovoljna snaga mašine, već i da se ubrza habanje i suzenje pumpe i jezgre; kvalitet maziva, direktno utiču na početne performanse i vijek trajanja mašine, nemojte bezbrižno.

4, offset pad motora ne treba koristiti zaptivače. Zaptivna masa za prekrivanje, višak lepka jednostavan pristup kutiji za menjač, zbog dugog radnog vremena i usisne pumpe, zaptivna masa je lako uklopiti ulje u rupu, radilica i spojni štap se ne mogu efikasno podmazati.

5, ulje za poklopce rezervoara za ulje ne može se zaptivati filmom. Nakon zaptivanja rezervoara za gorivo, rad dugo stvara negativan pritisak u posudi za gorivo, što dovodi do nedovoljnog snabdevanja ulja, što dovodi do toga da mašina radi crni dim i nedostatak motivacije na poslu.

6, loša distribucija dizel goriva menja samo mlaznicu. Problemi s raspršivanjem mlaza dizela, uglavnom habanje i otiske pumpe visokog pritiska, pritisak je mali, što dovodi do manjeg goriva.

7, ne zategnite vijke na tijelu. Tiller je opremljen kutijom od aluminijumskih legura, čvrstoća aluminijumske legure je očigledno manja od nodularnog gvožđa, tako da svi vijci na tijelu moraju biti u skladu s odredbama obrtnog momenta, posebno vijcima cilindrične glave, malo bezbrižno "brušeno". I pokušajte da ne zategnite vijke kada je toplotni motor.