banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Česen Zašto bi trebalo koristiti Split beli luk

- Feb 05, 2018 -

Kada kupimo beli luk naći će da postoje dve vrste kože sa i bez kože, cena je drugačija! U karanfilićima bez kože, cijena veće, manje vidljive, prelom je veća. Zapravo, razlog zašto je pojavljivanje ovih razlika između česna, splitera uz upotrebu belog luka, direktno povezano. Splitter Ovaj dizajn uređaja je veoma razumljiv, ali i da zadovolji potrebe ljudi, pa koje su prednosti ovog uređaja?

Mašina za česen split koristi posebno dizajniranu piling princip, postupak pilinga, poklopac za beli luk bez trenja ili tvrdog trenja kako bi se osiguralo integritet obrađenih materijala, svežine i bez zagađenja. Štaviše, oprema koja se uglavnom koristi na tržištu takođe dolazi sa sušenjem i pilingom automatskih operativnih funkcija, dok uštede energije, visokog prinosa i visoke efikasnosti, lako se čisti, uređaj je opremljen automatskom regulacijom temperature i automatskim vodičem, higijenski standard, pored toga, beli luk nije lako oštetiti, nakon što se pečenje može čuvati mnogo dana.

Mašina za podelu česna u dizajnu vremena razmatranog kao odgovor na koncept nacionalnog ušteda energije i smanjenja emisije, tako da ušteda energije, zaštita životne sredine, visoka efikasnost, kvalitetni faktori, dobro ispunjavaju postojeću poljoprivrednu poljoprivredu, visoku efikasnost, visok kvalitet , niska potrošnja, zdravstveni i sigurnosni zahtjevi, značajno poboljšavaju efikasnost proizvodnje i pokazatelji zdravlja, porastao je za skoro 10 puta manji od ručnog ljuštenog, lomljenog stopa i neprilagođenog školjka manje od ili jednako 0,2%, lomljenog sokova od 99,8% . Mehanizovana proizvodnja direktno smanjuje mogućnost radnika koji dodiruju beli luk i izbegavaju sekundarno zagađenje. Cijene luka imaju jaku sezonsku vrijednost, ukoliko van sezonske ponude na tržištu ponekad čak dovedu do disjunkcije, primjena uređaja u velikoj mjeri riješava ovaj problem, kako bi zadovoljila tržišnu potražnju za lukom.

Prednosti performansi čepova za split-mašinu: prethodna upotreba mašina za piling mašina za piling lignila za suvu pečenje na pečenju, stopa pečenja od oko 50%. Čestice česmi su veoma ozbiljne, pospremio sam najnoviju proizvodnju mašine za piling česna s polikarbonatnim kompozitnim piling materijalom, a piling može doseći oko 90%. Stopa vatre od oko 60%, ne treba vazdušni kompresor, piling brzina može da dostigne 90%, oljuštena mašina za lišće sa peelingom vazdušnog kompresora može da dostigne više od 98%. Stopa bumpa ispod 5%. Vazdušni kompresor je pomoćno piling, kako bi se smanjila modrica, tako da mašina za čišćenje lonaca za rotaciju vazduha može postići gore navedene karakteristike.

Sažetak U ovom članku smo otkrili da mašina za spliter česna, ovaj uređaj može vam pomoći da efikasno kontrolišete troškove kako biste osigurali 100% otkrivanje težine.

U upotrebi kontrole povratne sprege uređaja za sortiranje kako bi se osigurala efektivna zapremina punjenja i može se uštedjeti troškovi i povećati dobitak proizvoda. Poboljšati kvalitet proizvoda kako bi zadovoljio striktan proizvod proizvodnih procesa, uštedjeti troškove rada, smanjiti pogrešnu stopu odbijanja, kako bi izbjegao preradu i odbacivanje.