banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Kako sigurno i efikasno korištenje češnjaka Split stroj?

- Feb 05, 2018 -

Češnjak razdjelnika stroj je češnjak industriji češće koristi opremu, češnjak za razumnu podjelu, nije jedina razumna garancija su kvalitete češnjaka, ali također čine različite škampa češnjak učinkovito koristiti, onda znate kako se efikasno na Korištenje češnjaka podijeliti stroj?

Sigurno i efikasno korištenje češnjaka splita stroj ima Slijedeće metode:

Češnjak splita latica stroj sa fleksibilne plastične folije, u kombinaciji s jedinstvenim dizajnom postupak da se umjetna ruka oduzeta češnjak postići učinak pod-latica, češnjak veličina može se koristiti, ovisno o veličini češnjaka se može podešavati gore-dole jaz između dvije plastične ploče, veliki češnjak veliki jaz, mali češnjaka mali razmak. Nakon razdvajanja kože češnjak, češnjak, češnjak korijena i korijenje blato je odlijepiti od fanovi mogu odvojeno prikupljati, dobro češnjak po transportera transportera na projekciju stroj, sortiranje stroj češnjak češnjaka, mali Češnjak i češnjak latice Nakon zasebne bagging neke nije odvojen od Češnjak i čak ventil sa pozadine probira stroj, to su dobre češnjak na suncu sušenje 0,5-1 h nakon re-obrada na njemu.

I split tip stroj podržava korištenje strojeva su transportera, sita razdjelnika, sita razdjelnika i vješalica. Ovi uređaji mogu se Proizvoljno kombinirati prema potrebama korisnika, povećanje ili smanjenje. Sito Sortera je odvojeno napajanje motora, pogodno za obradu velike količine korisnika; stan zaslon Sortera da split snagu motora kao pokretačka snaga za svoje korisnike obrada, relativno stan zaslon Sortera nego red ekrana sortiranje stroj štedi troškove.

Nakon svake uporabe je završen, trebali bi moći pravovremeno čišćenje posao, ali prilikom čišćenja ne koristite sprej prskalica. Ako je sklizak, morate mi odmah prilagoditi ili će biti sklone devijacija u korištenju ovog fenomena. Redovno da češnjak striptizeta zupčanik, zupčanik na ulje, količina svakog punjenja je prikladno, ležaj mast, ovisno o Primjeni odgovarajući iznos za dodavanje i zamjenu, možete koristiti kalcij-based masti.

Ako češnjak splita ventil stroj dio problem se javlja, ovaj put odmah prestati s radom, svojim inspekciju i popravak na njemu, za rješavanje problema možete nastaviti koristiti, je veoma povoljna i efikasna.