banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Kako bezbedna i efikasna upotreba mašine za razdvajanje lusaka?

- Feb 05, 2018 -

Mašina za cepanje česna je industrija česline koja se češće koristi, beli luk za razumnu podelu, ne samo razumno garantuje kvalitet belog luka, već i efekat upotrebe različitih krečnjaka, onda znate kako efikasno Koristiti mašinu za slatkiš?

Sigurna i efikasna upotreba mašine za split česna ima sledeće metode:

Čelik split mašinice sa fleksibilnom plastičnom folijom, u kombinaciji sa jedinstvenim dizajnerskim postupkom, kako bi se veštački rukom odolio beli luk za postizanje efekta sub-ljepote, može se koristiti veličina luka, prema veličini luka može se prilagoditi nagore i nadole između dve plastične ploče, Veliki beli luk, mali mali luk. Nakon razdvajanja kože od belog luka, belog luka, korena od belog luka i korena mulja, ventilatori se mogu odvojeno sakupljati, dobar beli luk preko transportne trake do mašine za sortiranje, sortiranje česna u beli luk, mali beli luk i laticama Posle odvojenog pakovanja, nekoliko se ne odvaja od luka, pa čak i ventila sa zadnje strane mašine za testiranje, to nisu dobar beli luk u sušenju sunca 0,5-1 sata nakon ponovnog prerade na njoj.

Mašina za split, koja podržava upotrebu mašina, predstavlja transporter, separator sita, separator sita i vješalica. Ovi uređaji se mogu slobodno kombinovati prema potrebama kupaca, povećavaju ili smanjuju. Sieve sorter ima poseban motor za napajanje, pogodan za obradu velikog broja korisnika; flat screen sorter da podeli moć motora kao pokretačku snagu za svoje korisnike za obradu, relativno ravnog sortera ekrana od okretanja. Mašina za sortiranje ekrana štedi troškove.

Nakon što se svaka upotreba završi, treba da bude u mogućnosti da blagovremeno pročistite rad, ali kada čišćenje ne koristite prskanje prskalice. Ako je klizava, moramo odmah da se prilagodimo ili će biti sklona odstupanju u korišćenju ovog pojava. Redovno do zupčanike za ljuštenje luka, lančanice na ulje, količina svakog punjenja je odgovarajuća, masti ležaja, u zavisnosti od upotrebe odgovarajuće količine za dodavanje i zamjenu, možete koristiti mast na bazi kalcijuma.

Ako se mašina sa podeljenim ventilom delikatnog dijela dešava deo problema, ovaj put odmah prekinuti rad, pregled i popravak na njoj, rješavanje problema može nastaviti da se koristi, vrlo je zgodno i efikasno.