banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Uvođenje principa sjemenja planinarskog seljaka

- Aug 20, 2018 -

Sajam lignja je idealan za sadnju velikih razmera, Može pomoći u postizanju velikog sadnog sjeme luka, Princip na zahtjev na uređaju, Zainteresovani prijatelji mogu naučiti s Xiaobian. 5968783f41d87.JPG

Sakupljač u skladu sa tehnologijom na zahtev, beli luk prema razmaku između linija i rastojanju gnezda, prvo koristite tačku pritiska konusa pritiska da bi se formirao određeni oblik konusa u obliku rupe, nakon što se odabrani lukavičasti karanfili slobodno pere sorenik, beli luk korenje karanfilića koje se stavljaju pod dejstvo konusne spiralne vodilice padaju u dole u otvor rupa membrane bez nagiba. Sjedište mora biti sinhronizirano tokom vožnje konusa pritiska i separatora semena. Vreme zadrške karanfila da se slobodno spusti kroz konusnu spiralnu vodilicu, takva je da karanfilić može samo da uđe u rupu. Prečnik unutrašnje rupe unutrašnjeg zida konične spiralne cevi je 10 mm veći od maksimalne veličine karanfila za česen kako bi se omogućilo karanfilić za lice slobodno pada. Pod djelovanjem konusne spiralne vodilice, korijena karanfila se postavlja nagore i ne pojavljuje se.

Veličina i težina karanfila od česna verovatno su u osnovi velike glave. Brže padanje brzine i brzina centrifugiranja karanfila u koiničnoj spiralni vodici, to je veća brzina luskavih pupoljka koji ulaze u zemlju .

Za princip setve lišćara za lignje, mi to prvo shvatamo, nadam se da ću pomoći svima!