banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Popravak i održavanje češnjak sortiranje stroj

- Feb 05, 2018 -

Češnjak Sortera mogu klasificirati češnjakom i različite težine i veličine, Štedite novac i vrijeme za ručni rad, i Preciznije razlikovati. Kako bi se osigurala točnost češnjak Razvrstavanje opreme, to je potrebno provjeriti i popraviti opremu redovito i pravilno održavati. Samo na taj način može raditi češnjaka Razvrstavanje opreme rad glatko.

1, čisto Skali tijela

Odrezati napajanje i Izvucite dalekovod. Gazu namočenu suha, umočen u određenu količinu neutralni tekućina za čišćenje, čišćenje filtra prikaza i druge dijelove tijela razmjera.

Napomena: ne koristite kemijskih otapala za čišćenje. Tokom procesa čišćenja, trebali bismo izbjegavati prskanje vode na Skali. Ako kapljice smo u skala tijelo, moramo čekati za vodu da se osuši i zatim uključite moć. U suprotnom, može uzrokovati Strujni udar ili oštetiti opremu.

2. razina ispravak

Provjera skale tijelo je normalan, ako Nagib, Prilagodite balans stopala, tako da postavite Mjehurić u centru.

3. čišćenje pisača

Odsjeći dovod struje, otvorite skale na desnoj strani plastična vrata, držite ručkicu izvan šljiva pisač, pisač iz ravnoteže. Prema pisaču u prednji dio trsci, opusti glavu pisača, vage koriste u prilogu posebnu glavu pisača čišćenje olovku i nježno obrišite glavu pisača, ukloniti prljavštinu, obrisati kape na završio čišćenje tekućina volatilization protu-olovka , i čekati dvije minute, na glavu pisača tekućina za čišćenje dovoljno nepostojan, a zatim zatvorene glave pisača, pisača u Skali tijelo, zatvorite plastična vrata, struja otkrivanje, ispis jasno u normalnu upotrebu.

Napomena: čišćenje ispisne glave mora očistiti s kavezom čišćenje priključen na Skali. Ako se čišćenje tekućine u čišćenje olovke koristi, možete pronaći mekanom krpom i obrišite sa malo bezvodni alkohol. Češnjak sortiranje stroj je strogo zabranjeno koristiti druge tekućine za čišćenje ili maramice glavu pisača s više teško članaka, inače će oštetiti ispisa glave. (možemo vidjeti misterija Jintai strojeva. Relevantne uvođenje radnog procesa češnjaka sortiranje stroj

4. inicijalizacija

Bar kod elektronske vage sa nula za praćenje i čizma reset funkcija, maknuti čizma na tavi tijela, osigurati ravnotežu pod uvjetom nema vjetroelektrana, kao što su pokretanje nakon malo težine prikaza, možete pritisnuti "reset" tipku da se popnu na nulu.

Češnjak sortiranje stroj treba osigurati da nema stranih tijela oko razmjera u procesu vaganju s Pan-om, tava DNA treba osigurati i čiste, bez stranog tijela ili uzrokovati probleme kao što su netočni vaganja.