banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Koje su karakteristike sira od belog luka?

- Feb 05, 2018 -

Karakteristike beračkog čelika su sledeće:

Prvo, ultra-tih:

Najveća prednost kombajna sa lukom leži u kontroli jednostavnog i komfornog vožnje. Napredna oprema, sopstvena vibracija nije velika, buka na telu je naročito mala. Poseban naglasak na proizvod stabilnosti trupa za poboljšanje, za stvaranje udobnog radnog okruženja za operatora. Poboljšajte tačnost obrade i tačnost montaže i poboljšajte usisni i izduvni sistem kako biste smanjili buku.

Kombajn za česme ultra izdržljiv: ojačanje rampe trupa; jedinstveni transportni trak u obliku rešetke, ne samo da ima karakteristike robusnih, naročito za zemljište okruženja, a to je posebno pogodna za geologiju kamena.

Kombajn za česme sa motorima niske vibracije i naprednim vibracionim uređajem i racionalnom raspodelom mehaničkih delova kako bi se smanjila vibracija opasnosti ljudskog tela; dodatni sigurnosni uređaji za poboljšanje sigurnosti posla.

Mašina za berbu i kopanje, drobljenje, odvajanje, sakupljanje kao jedan, je svestrani zajednički kombajn za česme, vibracija mašine je mala, na ručku traktora za donošenje dobrog radnog okruženja, dubina miniranja 40-45 cm, neto brzina do 97% ili više, stepen štete manje od 5%, tla i beli luk efektno odvojeni, sakupljeni u kutije, gomile na tlu mogu biti samo jedna osoba za viljuškare.

Specijalni delovi za kombajn za česme:

(1) Traka za transport: Transportni trak na kombajni je u mrežastoj strukturi. Ovaj dizajn ne samo da je transportni pojas više izdržljiv, već i efikasno sprečava propust da neki od malih rastuća belog luka budu propušteni. Cijeli transportni trak neće se pojaviti kao Simplicity skočiti zub, odlivati ​​beli luk, fenomen visoke stope neuspjeha.

(2) ekscentrični blok: pričvršćivanje vijčanih vijaka na nacionalnom patentu, lakše je rastaviti.

(3) osovina i zavrtanj: razumna kombinacija ključeva.

Šajkač kombajna za česme, bivši transportni pojas, za transportni pojas, sistem za odvajanje, sakupljači; kombajna, mangana, čelik i drugi materijali, specijalni dijelovi i osovine su toplotna obrada.